Advertisement

Hatayspor Beşiktaş - Sc7 Z5qziyuadm / Dakikada atakaş hatayspor beraberliği sağladı.

Hatayspor Beşiktaş - Sc7 Z5qziyuadm / Dakikada atakaş hatayspor beraberliği sağladı.. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. 10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00.

÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Türkiye ligi maçları özetleri ► 10.01.2021 hatayspor beşiktaş özet i̇zle. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. Ligde oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan beşiktaş, haftaya 78 puanla lider olarak giriyor.

Zo3g5cdexksefm
Zo3g5cdexksefm from i4.hurimg.com
Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın. 10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Hatayspor'da geçen hafta gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören kaleci munir yarınki. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları.

+ beşiktaş, süper lig'in 39.

Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. Beşiktaş hatayspor live score (and video online live stream) starts on 1 may 2021 at 16:00 utc beşiktaş played against hatayspor in 2 matches this season. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Türkiye ligi maçları özetleri ► 10.01.2021 hatayspor beşiktaş özet i̇zle. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler.

Besiktas Atakas Hatayspor Deplasmaninda
Besiktas Atakas Hatayspor Deplasmaninda from cdnuploads.aa.com.tr
Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. + beşiktaş, süper lig'in 39. Beşiktaş hatayspor live score (and video online live stream) starts on 1 may 2021 at 16:00 utc beşiktaş played against hatayspor in 2 matches this season. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. Hatayspor'da geçen hafta gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören kaleci munir yarınki.

Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı.

÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Maçın ilk yarısında neler oldu, ikinci yarıda bizi neler bekliyor? Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan beşiktaş, haftaya 78 puanla lider olarak giriyor. Türkiye ligi maçları özetleri ► 10.01.2021 hatayspor beşiktaş özet i̇zle. Currently, beşiktaş rank 1st, while. Dakikada atakaş hatayspor beraberliği sağladı.

19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. ÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir.

Hatayspor Besiktas Canli Yayin Ne Zaman Saat Kacta Hatay Bjk Maci Hangi Kanalda Izlenecek Spor Haberleri
Hatayspor Besiktas Canli Yayin Ne Zaman Saat Kacta Hatay Bjk Maci Hangi Kanalda Izlenecek Spor Haberleri from i2.cnnturk.com
Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. 33' hızlı gelişen beşiktaş atağında ghezzal'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan ljajic'in şutunda top direkten döndü. Currently, beşiktaş rank 1st, while. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. + beşiktaş, süper lig'in 39.

÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir.

Ligde oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan beşiktaş, haftaya 78 puanla lider olarak giriyor. Maçın ilk yarısında neler oldu, ikinci yarıda bizi neler bekliyor? 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Sağ kanattan gelişen hatayspor atağında akintole'nin ceza. Currently, beşiktaş rank 1st, while. ÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Beşiktaş hatayspor live score (and video online live stream) starts on 1 may 2021 at 16:00 utc beşiktaş played against hatayspor in 2 matches this season. Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı. 33' hızlı gelişen beşiktaş atağında ghezzal'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan ljajic'in şutunda top direkten döndü. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın.

Posting Komentar

0 Komentar